De veiling

Wie biedt meer?

De veiling, gang van zaken

Door middel van verkoop van kavels (aangeboden artikelen of diensten) en giften wordt de opbrengst van de veiling gerealiseerd. De bezoekers/kopers ontvangen bij binnenkomst een koopnummer. Naam, adres en e-mailadres worden gelinkt aan het koopnummer.

Download vast uw koopnummer registratie om direct bij binnenkomst bij Sportcentrum de Kloek uw na inlevering hiervan uw koopnummer te ontvangen.

De veilingmeester zal in een sneltreinvaart de kavels per opbod verkopen.
Door middel van het ophouden van het koopnummer biedt u op het getoonde artikel of genoemde dienst. Bij overhandiging van de kavel, tekent u voor de aankoop.
Binnen twee weken na de veiling ontvangt u een factuur voor de door u gekochte artikelen en/of diensten. Bovenop het bedrag van de gekochte kavels wordt 6% opgeld geteld, voor de kosten van de veiling. De factuur dient uiterlijk 30 november te zijn betaald.

Kijk hier voor het gehele veilingreglement.

De kavels

Voorbeelden van kavels: een taart (op afroep), een fles wijn, een krat bier, een koffiepakket, vlees(bon), levensmiddelenpakket, etc. maar ook: een avond oppassen, een gourmet of diner voor een x aantal personen bij u thuis, een uur tuin spitten, kunst, een theatrale wandeling voor x personen, een gezellige spelletjesavond bij je thuis voor x personen, een sport- of muziekclinic voor x personen en wat er verder kan worden bedacht. Bedrijven zijn ook van harte uitgenodigd om kavels aan te bieden, te denken aan iets uit uw eigen bedrijf. U kunt ook een financiële bijdrage geven. Kavels zijn niet: auto’s, motoren, boten, inboedels, onroerend goed etc.

Wijklopers en kavels ophalen

veilingbeemster2019@gmail.com

Vrijwilligers

Om de veiling te kunnen realiseren zijn veel vrijwilligers nodig. Wil jij je ook aanmelden als vrijwilliger, vul dan het contactformulier in.

De vrijwilligers zijn onmisbaar voor de veiling, het flyeren, het ophalen van de kavels, de hulp in de zaal bij inschrijven, kavels brengen, presenteren, bezorgen bij de kopers, de cateringhulp, de hulp bij administratie.